Kırşehir’de yapımı devam eden altyapı ve peyzaj çalışmaları üzerine açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin altyapı ve yol çalışmalarına önem verdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, açıklamasında, Kırşehir’de asfaltlanmamış hiçbir bölgenin kalmayacağını belirtti.

Şehrin belirlenmiş alanlarında çalışmaların aralıksız devam ettiğini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Biz göreve başladığımız da Kırşehirimizin asfaltı olmayan hiçbir mahallesi kalmayacak. Günü birlik asfalt atmayacağımızı söylemiştik.

Bütün yollarımızı sağlıklı bir şekilde yapacağız demiştik. Elimizden geldiği kadarıyla bu konuda çalışmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi bu sene çok sert bir kış geçti ve gecen yıldan alt yapı çalışmaları bir hayli fazlaydı şimdi o kazı yapılan alanlara asfalt döküyoruz.

Havanın ısınmasını bekliyorduk ki; hava ısındığı zaman toprakla asfalt tam anlamıyla uyuşsun ve attığımız asfaltın faydası olsun. Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz.” dedi.

Kırşehir Belediyesi olarak aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra mahallelerin de genelinde kilitli parke taş döşeme çalışmaları da devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,” Kırşehir Belediyesi olarak Mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz. Mahallelerimize de kilit parke taş döşeme çalışmalarımız var. Bütün mahalle yollarımızın kilit parke taş çalışmalarını tamamlayacağız. Bakım onarım ve yeni taş döşeme çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Daha modern ve kullanışlı yollar için çalışmalarını sürdüren Kırşehir Belediyesi tüm ekipleriyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan merkez mahalle yollarına asfalt serilirken bir yanda da mahallelerimize kilitli parke taş çalışmaları devam ediyor.

Yapılan planlamalar doğrultusunda ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklar kent kimliğine yakışır hale getiriliyor. Yollarımızın kalitesini artırmak ve standardını yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz.’’diye konuştu