İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Burcu Işıtan Satar ile Av. Cengiz Satar'ın oğulları Yiğit ve Yağız,  gerçekleştirilen sünnet merasiminin ardından erkekliğe ilk adımını attı.

Pamira Palace Düğün Salonu'nda yapılan sünnet töreninde avetlileri sıcak bir ilgiyle karşılayarak yakından ilgilenen Satar çifti, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Gönüllerince eğlenen davetliler, unutulmaz bir gün geçirdi. Birbirinden güzel şarkıları müzik ziyafeti yaşanırken palyaçonun çocuklarla birlikte vakit geçirmesiyle hem Yiğit ve Yağız hem de arkadaşları gönüllerince eğlendi. 

Sünnet törenine, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy,  CHP İl Başkanı Fatih Türkel, CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar, İlkadım Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk,  eski İYİ Parti İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu, meclis üyeleri, iş insanlar, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.