Gölbaşı Belediyesi’nin destekleri, hayırsever Ülkü Ulusoy’un maddi katkıları ve Gölbaşı Yunus Emre Cami Yaptırma ve Hizmet Derneği’nin öncülüğünde, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’ne yapılan ek poliklinik binasının yapımında sona geliniyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı halkına daha kaliteli sağlık hizmeti vermeyi amaçlayarak bu projeyi yaptıklarını belirtti. Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’ne yapılan ek binada polikliniklerin olacağını aktaran Başkan Duruay, “Gölbaşılılarımızın çağımıza yakışır şekilde daha modern ve kaliteli sağlık hizmetinden faydalanabilmesi için başlattığımız inşaat çalışmalarımızın hızlı bir şekilde ilerlemesini sağladık. Artık vatandaşlarımız daha modern bir poliklinik binasında hizmet alabilecekler” diye konuştu.

“Poliklinik binasının yüzde 85’i tamamlandı”

Başkan Duruay, 6 bin metrekarede daha kaliteli bir poliklinik ek binasını ilçeye kazandırdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “İlçemize sağlık açısından hizmet edecek olan ek binamızın yüzde 85’i tamamlanarak, yapım işleri hızla devam ediyor. Ek binanın kaba inşaatını tamamlandı. İçerisinde bir takım kapı, pencere, havalandırma, fayans, boya, enerji ve tesisat döşeme çalışmaları devam ediyor. Bunlarında yakın zamanda tamamlanmasını bekliyoruz. Bunların bitiminde ise ilçemiz modern bir poliklinik binasına kavuşmuş olacak. Polikliniğimizin yapılmasında desteğini esirgemeyen hayırseverimiz Ülkü Ulusoy’a teşekkür ederim. Şimdiden hayırseverimizin ismini verdiğimiz Ülkü Ulusoy Poliklinik binamız hayırlı uğurlu olsun.”