Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu ziyaret etti.

AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kabine değişikliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Sarıeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette Sarıeroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Allah bizlere bu görevi nasip etti. Yoğun gündemi olan bir Bakanlık. 80 milyon vatandaşımızın tamamına hizmet veriyoruz. Allah yardımcımız olsun. Ziyaretleriniz için teşekkür ederim" dedi.

Sarıeroğlu’na başarılar dileyerek sözlerine başlayan AHİD Genel Başkanı Yaman ise şöyle konuştu:

"Ankaralı hemşehrilerimizle birlikte bir Ankara milletvekilinin bakan olmasından dolayı gurur duyduk. Ankara milletvekili olduğunuz günden bugüne sizi hep yanımızda gördük. Sürekli Ankara’daki STK’larla iç içesiniz. Bu görevi layığıyla yapacağınızdan eminiz. Bu yolda size Allah’tan muvaffakıyetler diliyorum."

"Bizler Ankaralı hemşehrileriniz olarak her daim yanınızdayız" diyen Yaman, "Bize bir görev düşerse Ankaralı hemşehrilerimiz olarak hazırız. Sizlerle beraberiz. Bizim amacımız Ankara’ya hizmet etmek, edenlerle bir arada olmak ve onları desteklemek. Ankara’da yapacağınız her hizmette hep birlikte olacağız" ifadelerini kullandı.