PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyasporlu teknik heyet ve futbolculara kulübün giyim sponsoru ’Altınyıldız Classics’ ve ’Cult’ mağazaları tarafından takım elbise, ayakkabı ve kemer seti hediye edildi.
İlk olarak Altınyıldız Classics Mağazası’na davet edilen turuncu-yeşillilere, daha önce ölçüleri alınmış ve üzerinde kulübün logosu yer alan takım elbiseler hediye edildi. Altınyıldız Classics Mağaza müdürü Cem Polat, şehrin futbol takımına her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, “Biz de futbol takımımıza sponsor olmaktan gurur duyuyoruz. Albimo Alanyaspor’un başarıları devam ederken bizler de destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
Ardından Cult Ayakkabı Mağazası’nı ziyaret eden ekibe mağaza sahipleri Ümit Çelik ve Ali İhsan Çelik tarafından takım elbiseye uygun ayakkabı ve kemer seti hediye edildi. Kulübün reklam ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Uslu, sporcu, teknik heyet ve sağlık ekibinin yurt içi seyahatlerinde ve diğer etkinliklere Altınyıldız Classics ve Cult marka ayakkabı giyerek katılacaklarını söyledi. Alanya’nın futbol takımına sahip çıkması gerektiğini kaydeden Uslu, “Örnek teşkil edecek bu sponsorluklar için her iki şirkete teşekkür ederim" diye konuştu.