ADANA'da şiddetli sağanak yağış yaşamı felç etti. Kentin en işlek caddelerinde yarım metreyi aşan sel suyu oluştu, yüzlerce ev ve işyerini su bastı, araç trafiği kilitlendi.
Saat 13.30 sıralarında kent merkezinde başlayan yağmur, doluyla karışık şiddetli sağanağa dönüştü. Kısa sürede Büyükşehir Belediyesi binasının da bulunduğu Atatürk Caddesi başta olmak üzere kentin birçok bölgesi sular altında kaldı. Atatürk Caddesi'nde yarım metreyi bulan sel suyu nedeniyle araçlar da yolda kaldı, trafik kilitlendi. Kenar semtlerdeki yüzlerce tek katlı ev ve işyerlerini sel suyu bastı. Aşırı yağış ve sel nedeniyle kentin birçok noktasında da elektrikler kesildi.
ÇUKURA MİNİBÜS DÜŞTÜ
Barış Manco Bulvarı'nda yol çalışması nedeniyle oluşan çukura bir minibüs düştü. Kazada ölen yada yaralanan olmadı. TOKİ Numune Eğitim ve Uygulama Hastanesi'nde bazı bölümlerini de su bastı.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve ASKİ ekipler sel baskınları nedeniyle çağrılarına yanıt veremeyecek duruma geldi. Vatandaşlar, evlerini basan sel suyunu kendi imkanıyla tahliye etmeye çalıştı.
FOTOĞRAFLI