Kış turizminin en önemli mekanlarından Uludağ, yeni yıla büyük bir coşkuyla girdi.
Kış turizminin gözbebeği Uludağ yeni yıla karlı girdi. Kar kalınlığının 1.5 metreye ulaştığı Uludağ, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Geri sayım başladığında otellerde, coşku doruğa yükseldi. Kervansaray Hotel’de sahneye çıkan ünlü sanatçı Işın Karaca, yeni yıl mesajında herkese sağlık mutluluk ve huzur diledi. Ünlü sanatçıyı sahneye minik kızı Sashsa Mia, kukuleta takarak uğurladı. Annesine şans öpücüğü de veren küçük kız, daha sonra konseri de takip etti.
Ayyash Clup’te sahne alan sanatçı Tuğba Altıntop ise canlı performansıyla dinleyenleri büyüledi. Hem göz hem de kulağa kitap eden Altıntop, yeni yıla hayranlarıyla birlikte girdi.
Grand Yazıcı’da sahne alan diğer ünlü sanatçı Tuğba Özerk ise hem terledi hem de terletti. Trafik kazasında kırılan ayağına, koruyucu takarak sahneye çıkan Özerk, söylediği şarkılarla herkesi büyüledi. Sevenleriyle bol bol fotoğraf çekinmeyi de ihmal etmeyen Özerk, pisti dolduran hayranlarıyla dans etti. Özerk’in geri sayımı ile 2015’e merhaba diyen bazı çiftlerin öpüşmesi objektiflerden kaçmadı.
Ağaoğlu My Mountain Hotel’de ise Buziki Orhan ve Orkestrası sahne aldı. Ekip, sahne gösterileri ve müzikleriyle herkese unutulmaz bir gece yaşattı.
Bu arada günübirlikçi tatilciler de yeni yılı karlar üzerinde dans ederek kutladı. Aşırı alkolün tüketildiği pistler, atılan havai fişek gösterileriyle renklendi. Yeni yıla kimi sevgilisine sarılarak kimi ise arkadaşlarıyla selfie yaparak yeni yıla merhaba dedi.