MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve beraberindeki partililer, Malatya 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret ederek, buradaki stant yöneticileri ile görüştüler.
MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, tek tek stantları gezerek, burada bulunan görevlilerle sohbet edip, tarım sektörü konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Şahin, AK Parti’nin 12 yıllık iktidarı döneminde Malatya tarımının geriye gittiğini, kayısının hak ettiği değeri bulamadığını belirterek, 12 yıllık sürede kayısı bir taban fiyat verilemediğini kaydetti.
Şahin, “7 Haziran’da MHP’yi iktidara taşırsak, kayısın sorunu kalmayacak. Ama normale baktığınız zaman kayısı yıllardır bir taban fiyat bulamadık. Bir taban fiyat verilmedi. Çiftçi bu dönem hep mağdur edildi. MHP ile birlikte bu mağduriyetler giderilecek, kayısı hak ettiği değeri bulacaktır” dedi.
Şahin, stant görevlilerine fuarın hayırlı olmasını dileyerek, MHP iktidarında çiftçinin sorunlarına ve tarım sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara çözüm bulunacağını kaydetti.