Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Gaffari İzci, 10 yıllık yürüttüğü Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanlığından istifa ederek AK Parti Adıyaman İl Başkanlığından Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
Başkanlıktan istifa eden İzci, Memur- Sen Yönetim Kurulu Üyeleri ve dernek üyeleri ile beraber tokalaşarak helallik istedi.
İzci, düzenlediği basın toplantısında, “1993’de, yani tam 22 yıl önce Eğitim Bir- Sen’in kurucu mali sekreteri olarak başladığım ve son 10 yılını da Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Başkanı olarak yürüttüğüm kutlu ve davam Memur-Sen görevlerim itibariyle yeni bir başlangıcındayız. Tabi ki, bu bir veda değil tam tersine emek, hak, özgürlük yeni Türkiye ve güçlü Adıyaman için yeni bir başlangıç olacaktır. Değerli dostlar bugüne kadar Memur- Sen olarak ülke genelinde verdiğimiz mücadelelerle teşkilatımızın kararlı ve yoğun emekleriyle bu ülkede sessiz devrimler gerçekleştirdik. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan ve kazanımlardan uzun uzadıya bahsedece değilim. Ancak Memur- Sen olarak bütün kırılma anlarında her zaman dik durduk ve ülkemizin milletin inancı ve değerleri doğrultusunda yol almasında önemli taşları koyduk.
Ayrıca Memur- Sen olarak diğer sivil toplum kuruluşlarımızla beraber öncülüğünü ve sözcülüğünü üstlenerek kurduğumuz Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile beraber, ilimizi, bölgemizi, ülkemizi ve dünyamızı ilgilendiren bütün konularda omuz omuza vererek açıklamalar yaptık, tepkiler koyduk ve önemli eylemlere imza attık. Türkiye’nin inşası için Memur-Sen çatısı altında 22 yıldır verdiğim bu kutlu mücadeleyi yeni Türkiye güçlü Adıyaman için, iş birliği, güç birliği, fikir ve gönül birliği içinde siyasi alana taşımak adına dün itibariyle Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevinden istifa ettim. Memur- Sen’le bu çatı ile kurumsal ve bireysel dostluklarımız baki olmak şartıyla hepinizde tek tek hakkımı helal ediyor, başta Memur- Sen il başkanlar kurulu olmak üzere bütün il, ilçe başkan ve yönetim kurulları, iş yeri temsilcileri ve bugün 9 bin 500 üyesi bulunan büyük Memur-Sen ailesinden haklarını helal etmelerini istiyor dua ve desteklerinizi istirham ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmanın sonunda Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanlığı adına Sağlık Sen Adıyaman Eski Şube Başkanı Abdulkadir Bozan tarafından Gaffari İzci’ye plaket takdim edildi.