ALTINORDU'nun golcüleri Göksu Türkdoğan ve Murat Yılmaz, bu sezon hem baba olmanın, hem de üzerlerindeki şansızlığı atmanın mutluluğunu yaşıyor.
İki golcü, ilk kez yaşadıkları babalık duygusuyla gol yollarındaki zincirlerini de kırdı. Adanaspor'da geçen sezon gol atamadığı için transferi sırasında kafalarda soru işareti bırakan gurbetçi santrfor Murat'ın Altınordu'ya gelmeden kısa bir süre önce Ela isminde bir kız çocuğu oldu. Sonradan oyuna girdiği Vartaş Elazığspor maçının 91'inci dakikasında attığı golle galibiyete damgasını vuran Murat, eski takımı Adanaspor önünde elde edilen 4-2'lik galibiyetin son gölünün attı.
Altınordu'da geçen sezon kaydettiği 15 golle kariyer rekorunu kıran Göksu'ya da bebeği uğurlu geldi. Bu sezon ilk 6 haftada rakip fileleri sarsamadığı için zaman zaman yedek oturan Göksu'nun, Adanaspor maçı öncesi Masal isminde bir kız bebeği dünyaya geldi. Göksu, Adana'da perdeyi açan golün altına imzasını atarak çifte mutluluk yaşadı. "Murat'ın Ela'sı, benim Masal'ım uğur getirdi" diyen Göksu Türkdoğan, "Uzun süredir gol atamıyordum, şansım döndü. 5 haftadır kaybetmiyoruz, Göztepe derbisini de kazanacağız" dedi. Bebekleri için, "Onlar bizim meleklerimiz" ifadesini kullanan Murat ise "Göksu ile atacağımız daha çok gol var" diye konuştu.
EROĞLU: İZMİR ÖVÜNSÜN
Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, cumartesi günü Göztepe ile oynayacakları maçta iyi bir futbol sergilemek istediklerini vurguladı. "İzmir'in bu derbiyle övünmesini istiyorum" diyen Hüseyin Eroğlu, "Sadece futbolun konuşulacağı, seyircinin zevk alacağı örnek bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum. Hak eden kazansın" dedi. Göztepe'nin taraftar gücüne sahip, hedefe oynayan bir takım olduğunun altını çizen Hüeyin Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İyi bir kadroları ve müthiş taraftarları var. Hedefe kilitlenmiş durumdalar. Onların gücünün farkındayız ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Oyun disiplilini koruyan, temposunu, mücadele gücünü yüksek tutan daha avantajlı oluyor. Böyle oynamaya çalışacağız."

FOTOĞRAF