TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Aydınspor 1923 maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk maçında sahalarında Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldıklarını hatırlattı.

Ankaragücü'nün grubun iddialı takımlarından olduğunu dile getiren Bulut, "Maçta sıcak hava ve maçın seyircisiz olması bizi etkiledi. Takıma geç katılan ve antrenman eksiği olan arkadaşlarımız var. Onların da yakın zamanda kadroda olması iyi olacak. En kısa zamanda ideal 11'imizi bulacağız. Bizim için grupta alınan her puan önemli" ifadelerini kullandı. 

Hafta sonu deplasmanda sezonun ikinci maçı olan Aydınspor 1923 ile karşılaşacaklarını anlatan Bulut, şöyle konuştu:

"Aydınspor 1923 maçının hazırlıklarına başladık. Oyuncularımın antrenmandaki performanslarından memnunum. Aydınspor 1923 maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Bu sene taraftarlarımıza keyif veren futbol oynamak istiyoruz. Tokatspor, geçmiş senelerde yaşadığı sıkıntılı günleri inşallah bu sezon yaşamayacak."