Aydın’ın araç üstü ekipman ve trailer sektöründe öncü markalarından birisi olan OKT Trailer ailes, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
İstasyon Meydanı Gar Kafe’de verilen iftar yemeğine OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, OKT Trailer Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret İl Müdürü Şeref Yazıcı, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, AYGİAD Başkanı Gökhan Pehlivan, KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözen, Birim Müdürleri ve OKT TRailer çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeğinin bu sene üçüncüsünü düzenlediklerini belirten OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, "Bu güzel günde iftar vaktini davetlilerimizle birlikte geçirmekten OKT Trailer ailesi olarak çok memnunuz. İftar yemeklerimizi her sene gerçekleştirerek geleneksel hale getirmek istiyoruz. Tüm katılmcılara teşekkür ediyorum" dedi.
İncirliova tarihi Alperenler Mehteran Takımı’nın göstersiyle devam eden iftar programı, yine mehter takımının marşları eşliğinde noktalandı.