Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, seçime sayılı günler kala vatandaşa çağrıda bulundu. Tüfenkci 7 Haziran’da Türkiye’nin ya istikrarın ya da kaosun kararını vereceğine dikkat çekerek, “Birileri ülkeyi eskiye götürmek için kumpaslar kuruyor, iftiralar atıyor. Ancak biz biliyoruz ki Melekbaba’da operasyon da, kumpas da yok. Halk var, millet var” dedi.
7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti’de mahalle toplantıları tüm coşkusuyla sürüyor. AK Parti Milletvekili adayları son olarak Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen ortak toplantıda bir araya geldi. Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda AK Parti heyeti büyük bir coşkuyla karşılandı. Ellerinde AK Parti bayrakları olan onlarca çocuk, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci’ye yoğun ilgi gösterdi.
“ÜLKEYİ GERİYE GÖTÜRMEK İSTİYORLAR”
Melekbaba Mahallesi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Bu seçimde ya istikrar diyeceğiz ya da kaos, ya iktidar diyeceğiz ya da koalisyon. Bizler AK Parti olarak insan odaklı ikinci yarıyı 7 Haziran’da başlatacağız. Birileri ülkeyi eskiye götürmek için çabalar sarf edip kumpaslar kuruyor, iftiralar atıyor. Bunlar da yetmezmiş gibi çamur siyaseti yapıp, algı operasyonları yürütmeye çalışıyorlar. Biz biliyoruz ki Melekbaba’da algı da, operasyon da, kumpas da yok. Halk var, millet var” diye konuştu.
"ÇALIK: GELSİNLER, MELEKBABA’YI GÖRSÜNLER"
Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, “6’da 6’nın sesini duyan muhalefet Melekbaba’nın ne istediğini görsün. MHP’nin Malatya’da mitingi olmuş, CHP’den aldığı destekle MHP miting yapmış. Sırada CHP var ona da MHP destek verecekmiş. Gelsinler AK Parti milletvekillerinin Melekbaba’da yaptığı miting gibi mahalle toplantısını görsünler. Başbakanım ‘Malatya’nın omurgası nedir?’ diye sordu, biz de ‘Kayısı’ dedik. Başbakanımız zarar gören üreticilerimize destek verdi ve paralar Valilik hesabına yatırıldı. Hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kaydetti.