KOCAELİ(İHA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu başvurular, internet üzerinden ve Seka Sporcu Eğitim Merkezi’nden alınıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyetin Bayramı kutlamaları çerçevesinde 29 Ekim Pazar günü gerçekleştireceği “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu” için geri sayım başladı. Ödüllü koşu için kayıtlar alınmaya devam ediliyor. Başvurular, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi yanı sıra İzmit merkezdeki Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) dâhilinde kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasından alınıyor. Sekasem’e giden vatandaşlar buradan kayıt işlemlerini gerçekleştirerek, göğüs numaralarını alabiliyor. Başvuru süresi 27 Ekim Cuma günü 17.00’ye kadar alınmaya devam edilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu üç kategoriden oluşacak. 3 kilometre halk, 10 kilometre profesyonel ve 1 kilometrelik çocuk koşusundan oluşan organizasyon 29 Ekim Pazar günü 13.30’da Sekapark’ta başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen koşu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atletizm Federasyonu ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirecek.