Kentteki özel bir hastanede personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediği iddiası üzerine inceleme başlatıldı. Personelin yoğun bakım ünitesinde kebap yediğine ilişkin fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. Bunun üzerine, Valilik ve İl Sağlık Müdürlüğü konuyu incelemeye aldı.

Fotoğraflar ve söz konusu iddiaların gerçekliğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığı, sağlık bakanlığı tarafından da müfettiş gönderileceği öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakımında hasta arkalarında yatarken fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan sağlık görevlileri hakkında soruşturma başlatıldı.

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde arka planlarında hasta yatarken kebap yeme fotoğrafı paylaşan sağlık görevlilerine sosyal medyada tepki yağdı. Sosyal medya takipçilerinin tepkisi üzerine durumu fark eden Sağlık Bakanlığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Elazığ Valiliği ve Sağlık İl Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili adı geçen özel hastanenin tespit edildiği ve incelemenin başlatıldığı bildirildi.