Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz, karşılaşmadan sonra hakemlere yüklendi. Bulkaz, maçın ardından, "Bu hakemlerle bu maçta bu kadar olur. Federasyon ve MHK bu karşılaşmayı tekrar izleyip değerlendirsin" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş Sompo Japan’a deplasmanda 77-70 mağlup olan Muratbey Uşak Sportif’te Başantrenör Ozan Bulkaz’ın hedefinde hakemler vardı. Bulkaz, hakemlerin hazırlanmadan maça çıktığını ifade ederek, "Bütün hafta boyunca bu maç için hazırlanıyorsunuz. Bir şeyleri temsil ediyoruz. Ligin kalitesini takımlar olarak yükseltiyoruz. Hakemlerin bu kadar hazırlıksız gelmesi, tutarsız ve oyun içinde olmayan düdükler çalması düşündürücü. Düdüklerin doğru olup olmadığını, hakemlerin hazır olup olmadığını görmeleri için federasyonun ve Merkez Hakem Kurulu’nun bu maçı izlemesini istiyorum. Bu lig, Avrupa’nın en iyi ligiyse, hakemlerin de maçlara bizim kadar hazır gelmeleri lazım. Hakemlerin bu kadar kötü olmaya hakkı yok. Hakemlerin maçın altında kaldığını düşünüyorum" diye konuştu.

Konuk ekip oyuncularından Mutlu Akpınar’ın da hedefinde hakemler vardı. Hakemlerin ligin seviyesinin altında kaldığını belirten Akpınar, "Sahada elimizden geleni yapıyoruz ama bu düdükler mücadelemizi köreltiyor. Hakemlerden şikayetçiyiz. Bu ligin altında düdük çaldılar" açıklamasında bulundu.