Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Lig'de Balıkesirspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak 5'inci sıradaki yerini koruyan Altınordu, gurbette yaşadığı puan kayıplarını yine sürdürdü.
Deplasmanda 6 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik 1 yenilgi alarak 7 puan toplayan kırmızı lacivertli ekip, 11 puan kaybetti. İç saha performansı açısından ligin en başarılı 4 takımından biri olan Altınordu, dış saha performansıyla 11'inci sırada yer aldı. Lider Samsunspor ve 2'nci Kardemir Karabükspor'la arasında 3, üçüncü Vartaş Elazığspor ve dördüncü Alanyaspor'la 2 puan fark bulunan Altınordu, böylece zirvedeki 5 takım arasında kalma başarını gösterdi.
Balıkesirspor deplasmanında alınan 1 puanın önemini vurgulayan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, pazar günü konuk edecekleri Yeni Malatyaspor'u yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi. Yeni Malatyaspor'un son 2 maçını kazandığına dikkati çeken Hüseyin Eroğlu, "Rakibimiz çıkışını sürdürmek için İzmir'e gelecek. Bizim de hedefimiz belli. Bu ligde hiçbir maç kolay geçmiyor. Taraftarımızın desteğiyle 3 puan için mücadele edeceğiz" dedi.
Bu arada kırmızı lacivertli ekipte ön libero Arif Morkaya, sarı kart cezalısı durumuna düştü.