SİNOP (AA) - Sinop Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencilerinin başlattığı Bir Oyuncak, Mutlu Bir Çocuk Projesi için destek istendi.

Proje danışmanı öğretim görevlisi Ayşin Gaye Üstün, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış Bayraklı önderliğinde başlatılan sosyal sorumluluk projesinin nisan ayı sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Üstün, "Bu sürede halkımızdan ve okullarımızdan desteklerini beklemekteyiz. Toplamış olduğumuz oyuncakları Sinop'un köylerinde ihtiyaç sahibi belki de daha önce oyuncak ile hiç tanışmamış olan çocuklarımıza ileterek onların yüzlerini gülümsetmek en büyük amacımız" dedi.

Projeye destek çağrısında bulunan Üstün, "Herkesi projemize destek vermeye davet ediyoruz. Hepimizin evinde kullanılmayan oyuncaklar mutlaka vardır, onları bizlere ulaştırsınlar ve bir çocuğumuzun gülümsemesine vesile olsunlar. Minik yürekleri sevindirsinler. Bizlerle iletişime geçmek isteyenler, [email protected] veya Bir Oyuncak Mutlu Bir Çocuk Facebook adreslerini kullanabilirler" ifadesinde bulundu.