AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, siyaseti emanet olarak gördüğünü ifade etti.
Taşkın, 2015 genel seçim çalışmaları kapsamında Malatya Din Görevlileri Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Taşkın, siyasetin gerçek kimliğini toplumla tanıştırma ve kabullendirme noktasında bir gayret içerisinde olduklarını belirtti.
Siyasetten anladıklarının kirli ilişkiler değil, milletin ve toplumun menfaatine olan hayırlı işlerde yarış olduğunu dile getiren Taşkın, "2015 seçimleri büyük önem arz etmektedir. Siyasetin tanımlanması, yeni Türkiye’nin izah şekillerinden bir tanesidir. Yeni Türkiye’nin temel taşlarını inşallah 2015 seçimlerinden sonra daha da sağlam bir şekilde atacağız" dedi.
Malatya Din Görevlileri Derneği Başkanı Abdulkadir Ateş, memleketin iyi insanlarca yönetilmesini istediklerini ifade etti. Ateş, Taşkın’a başarılar dileyerek, "Ankara’ya gönderdiğimi vekillerin özellikle bizim gibi düşünen, inancı sağlam, ameli ve ahlakı güzel; din, iman, vatan, millet sevdalısı insanlar olmasını istiyoruz. Sizin de bu anlamda istediğimiz özelliklere sahip olduğunuzu düşünüyorum. Buna da şahidiz. İnşallah seçilirseniz, Malatya’mız ve Türkiye’miz için faydalı olacağınızı şahsen düşünüyorum. Biz sizi önemsiyoruz" diye konuştu.