Türkiye Yardım Sevenler Derneği 87. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Derneğin Söke Şubesi de 87. yıl nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Dernek Başkanı Gülhiz Dicle’nin rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı kutlamada dernek yönetim kurulu üyelerinden Remziye Özbaşlı, Zehra Cavaş, Nedret Adalı, Zafer Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu dernek üyeleri Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunup, saygı duruşunda bulundular.
Yönetim kurulu adına günün anlamı ile ilgili bir konuşma yapan Türkiye Yardım Sevenler Derneği Söke Şube Yönetim Kurulu Üyesi Remziye Özbaşlı; ”87 yıl önce ülkemizin sosyal ve toplumsal kalkınması için büyük bir coşku ve heyecanla başlattığımız çalışmalarını tek yürek tek vücut olarak Atatürkçü, Çağdaş, Demokratik ve Laik kimliğimizden ödün vermeden bugüne kadar taşımayı başardık. Bu başarıda emeği geçen hayatta olan, olmayan tüm yardım sevenler ailesine gönül dolusu minnet ve şükranlarımı sunarım. Bugünden sonra büyük bir sorumluluk bilinci içinde halkımızın güven ve desteğinden aldığımız büyük güçle, çalışmalarımızın daha nice uzun yıllar devam edeceği inancımı sizlerle paylaşıyorum” dedi.
Özbaşlı, dernek faaliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Her yıl ramazan ayında gerçekleştirdiğimiz ramazan gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden ulaştırken, 18 Üniversitelimize burs ayrıca 15 ihtiyaç sahibi kadımıza destek vermekteyiz” dedi.