Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde tüm amatör spor kulüplerine 9-15 Ekim 2017 Amatör Spor Haftası kapsamında düzenlediği malzeme dağıtımı Tekirdağ’da gerçekleşti.

Düzenlenen törene Tekirdağ Vali Yardımcısı Lütfullah Gürsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, Spor Şube Müdürü Abdülkerim Kasap, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlerinden Adnan Kuzu ,Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Tekirdağ Futbol İl Temsilcisi Zafer Ögatlar ve amatör spor kulüpleri başkanları katıldı.

Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş, "Müdürlüğümüzün amatör spor kulüplerinin gelişmesi hakkında sporu yaymak, yaygınlaştırmak ve başarılı olan sporcularımızı il müdürlüğümüzce amatör spor kulüplerinin arttırılarak buralarda ulusal dereceler alacak sporcular haline getirilmesi açısından çalışmalara devam edilmektedir. Bu konuda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığımızın destekleriyle bizler sizlerle beraber İlimizden de milli ve başarılı sporcuların gelişmesinde bu başarıya İnşallah ulaşacağız bu bağlamda hep beraber törene katılarak katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Ardından Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya kürsüye çıkarak, ’’Spor bakanlığımız güzel bir düşünce ile yola çıkarak amatör spor kulüplerine spor malzemesi dağıtımına başladı. Sizlerin İhtiyaçlarına yetmeyebilir ama bugün az miktarda olabilir ama gelecekte daha iyi olacağına inanıyorum, çalışmalar devam ediyor’’ şeklinde de sözlerine yer verdi.