Hakan TARHAN/İSTANBUL, () - ATROMİTOS Teknik Direktörü Michalis Grigoriou, İstanbul'a tur atlamak için geldiklerini belirterek, "Umarım yarın hakem hataları demetiyle karşı karşıya kalmayız" dedi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Fenerbahçe ile yapacakları maç öncesi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Grigoriou, ilk maçta 1-0 kaybetmelerine rağmen İstanbul'a tur atlamak için geldiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Sonuç ne olursa olsun buraya turu geçmek için geleceğimizi söylemiştik. Eşit şartlarda mücadele edeceğimizi umuyorum. Sonucu futbolcular belirlesin. Çok zor bir deplasmanda, çok zor bir takıma karşı oynayacağımızın bilincindeyiz. Takımıma da güvenim sonsuz. Futbol, ilginç ve sihirli bir oyun. Hakem son düdüğü çalmadan kimse ne olacağını kestiremiyor. Turun ilk maçında çok fazla hakem hatasıyla karşılaştık. İlk maçtaki hakemin de iyi niyetli olduğunu biliyorduk. Maç kasetini izledikten sonra hakem hatasından oluşan bir demet düştü önümüze. Umarım yarın hakem hataları demetiyle karşı karşıya kalmayız. Hiçbir maçta hakemlerle ilgili önyargım olmadı. Maçtan sonra da umarım böyle bir hava içerisinde olmam."

Atromitos'un Brezilyalı futbolcusu Eduardo Brito da zor bir maç olacağını vurgulayarak, "İlk maçta biraz daha dikkatli olsaydık sonuç değişik olabilirdi. Atina'daki maç geride kaldı. Umarım Atina'da yapmak istediklerimizi yarın gerçekleştirebiliriz. Zor maç olacak ama varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Atromitos, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı

Atromitos, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Grigoriou yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Antrenmanın basına kapalı bölümünde, Yunan ekibin yarınki maçın taktiğini çalıştığı belirtildi.