Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Kırklareli Belediye Meclis üyeleri, Eskişehir’e gerçekleştirdikleri teknik gezi kapsamında Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ettiler.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve beraberindeki heyet, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyeleri ziyaretlerinin ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret ettiler. Kırklareli’nde gerçekleştirecekleri projelerle ilgili olarak sosyal demokrat belediyeciliğin örnek kentlerinden biri olan Eskişehir’de teknik bir gezi gerçekleştirdiklerini belirten Kesimoğlu, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi’nin ardından bir dost olarak gördüğü Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir’de yakalanan başarının örnek alınmasının kendileri için önemli olduğunu kaydetti. Ataç, “Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu da partimizin örnek başkanlarından, kendisine gerçekleştirdiğimiz projeleri aktararak bilgi paylaşımında bulunmaktan mutlu olduk” dedi.