Kanal S Ana Haber 28 Mart Perşembe Kanal S Ana Haber 28 Mart Perşembe

Samsun'da eski Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 2024 yerel seçimleri için İlkadım Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaparak açıklamalarda bulundu.

İLKLERİ YAPTIK

AK Parti İlkadım ilçe Başkanlığında aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Süleyman Kaldırım daha sonra toplantı salonuna geçerek partililerle bir araya geldi. Kaldırım burada yaptığı açıklamada, Gazi Belediye Başkanlığı döneminde ilkleri hayata geçirdiklerini belirterek, "Gazi beldemizde Samsun'da ilk'leri şehrimizde hayata geçirmenin gururunu ve mutluluğunu hala aynı heyecanla yaşıyorum." dedi.

İLKADIM GÖÇ VERİYOR

Eski Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, aday adaylığı açıklamasında kendisinin Gazi Belediye Başkanlığı süreçte İlkadım nüfusunun göç nedeniyle azaldığını da belirterek, "Bu göçü tersine çevirmek için kentsel dönüşüm gerekiyor. Biz göreve gelirsek bunu mutlaka yapacağız" diye konuştu.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

İlkadım Belediye Başkan aday adaylığı açıklamasında bulunanlara Gazi Belediye Başkanlığı sürecinde hayata geçirdiği hizmetlerle ilgili de hatırlatmada bulunan Süleyman Kaldırım şunları dile getirdi:
"Öncelikle beni bu günde yalnız bırakmayıp yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi, Şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun varolun hoş geldiniz. Değerli Arkadaşlarım, Önümüzde 31 Mart 2024 yerel seçimler var ve bende şu anda Samsun İlkadım İlçesi Belediye Başkanlığı Aday adaylığı için müracaatımı yapmak üzere AK Parti ilçe başkanlığında bulunmaktayım. İnşallah Samsun'da 17 İlçede ve Ülkenin tamamında, Milletin refahi selameti ve birliği için bir araya gelen CUMHUR ittifakı belediye Başkanlıklarını kazanacak ve Yerel Kalkınma hamlesi bu güne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de devam edecektir. Gazi Belediye Başkanlığı dönemimizde yaptığımız hizmetleri ana başlıkları ile hatırlayacak olursak; Asfalt Üretim Tesisi, Gazi Meslek Edindirme Kursları ile  2 bin 100 kişiye meslek kazandırdık. Çok amaçlı Gençlik Merkezi ile 5 mahallenin ortasına bir merkez kazandırdık. Ataköy'de 210 Toplu Konut, Derebahçede Spor Tesisleri, 72 Saatte 1 Mahalle Projesi Koordinasyon Merkezleri, Ekolojik Yaşam Alanı Pazarı, Yaşardoğu Çok Amaçlı hizmet binası. Samsun'umuzun tarihi ve en önemli ilçesi olan İlkadım'da değişimi dönüşümü başlatmak üzere Belediye Başkanlığına Aday Adayı olarak yola çıkıyorum. İnsanların en hayırlısı İnsanlara faydalı olandır. Samsun'umuzu seviyorum, İlkadım'ı seviyorum ve insanımıza hizmet etmey seviyorum. Bu duygularla diyorum ki yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır."

Bu haber ajans tarafından hazırlanmıştır

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.