Genel kurulda ilçe başkanlığı seçimlerini kazanarak yeni yönetimini oluşturan MHP Akçakoca ilçe teşkilatı, eski ve yeni yönetim kurulları olarak bir araya geldi ve dava arkadaşlığı mesajı verdi.
Parti binasında davetlileri karşılayan MHP İlçe Başkanı Tacettin Akman’a yeni yönetim kurulu eşlik ederken, önceki başkan Levent Akça ve eski yönetim kurulunun tamamına yakını da toplantıya katıldı. MHP’nin İl Genel Meclis Üyesi Ömer Yıldız ile Akçakoca Belediye meclisinin MHP’li 4 ismi de toplantıda hazır bulundu.
Parti binasının ağzına kadar dolu olan salonunda, konuklara hoş geldiniz konuşması yapan İlçe Başkanı Tacettin Akman, bundan sonraki çalışmalarına önceki dönem arkadaşlarından aldıkları hızla devam edeceklerini söyledi. Başkan Akman "Bizden önce bu davaya emeği geçmiş tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Kendilerinin emekleri bizim için son derece önemlidir. Biz de onların üzerine yeni değerler koymaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Akman, önlerinde zor ve meşakkatli bir seçim döneminin olduğunu ve biraz yorulacaklarını belirterek, "Fakat bu yorgunluk bizi iktidar yapıncaya kadar üzmeyecektir. Ancak yorgunluğumuz, MHP adayları yönetim kadrolarına seçildiklerinde sona erecektir" dedi.
"Ülkemiz ayağımızın altından kayıp gitmektedir. Vatan kaygısıyla hareket eden tüm arkadaşlarımıza, MHP ilçe teşkilatında çalışmak için kapımız sonuna kadar açıktır. Bu arkadaşlarımız tarafından getirilen her öneri ve proje bizim için değerlidir’’ diyen Başkan Akman, "Bizden önce bu davaya emek veren arkadaşların gözleri arkada kalmasın, bayrağı kaldığımız yerden daha ileri taşıyacağımıza söz veriyoruz. Kendilerine de basın huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.
MHP Eski İlçe Başkanı Levent Akça "Biz bu davanın insanlarıyız. Küslük dargınlık bilmeyiz. Gözümüz ve gönlümüz her zaman burada. Her zaman için yönetim kurulunun yanındayız. Gönüller bir, dava bir, aynı yolda yürümeye devam ediyoruz" dedi.
MHP Eski Belediye Meclis Üyesi Ahmet Güner ise, kendini bildiğinden beri bu hareketin içinde olduğunu, son dönemde MHP olarak hızla yükselişte olduklarını işaret ederek "Partide dargınlık küskünlük yok. Kimsenin diğerine karşı herhangi bir art niyeti yok. Tüm ülküdaşlar bir arada bulunuyor. Gönlünüz ve bahtınız açık olsun"şeklinde konuştu.
MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Ustabaş ise "Son günlerde dünyada vahim olaylar yaşanmıştır. Yahudi basınının kendilerine çıkar sağlamak amacıyla oluşturduğu gündeme maalesef Türkiye olarak biz de düşmüş durumdayız. Benim tek tepkim insanların öldürülmüş olmalarınadır. Yalnız bununla birlikte sadece Fransa’da değil, Uygur Türklerine yapılan bütün baskıyı ve zulmü reddediyoruz, Filistin’deki katliamları, Nijerya’da 2 bin insanın katledilmesini de dava arkadaşlarımla birlikte kınıyoruz ve Türkiye’yi bu konularda daha hassas davranmaya davet ediyoruz" dedi. MHP ilçe teşkilatının istişare toplantısı basına kapalı olarak devam etti.