AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından milletvekilliği için aday adayı olan 36 kişi düzenlenen törenle tanıtıldı.
Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü (DSİ) Sosyal Tesisleri’nde düzenlen tanıtım töreninde konuşan AK Parti Kars İl Başkan Yardımcısı Adem Çalkın, AK parti 25’nci dönem milletvekili aday adayı tanıtımın programı ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum” dedi.
Çalkın, “Türkiye 7 Haziren 2015 tarihinde seçimlere gidecek. Partimiz, ülkemiz ve milletimiz için en faydalı en iyi şekilde temsil edebilecek adaylarımızın seçim sürecini başlatmıştır. Bu anlamda 25’nci dönem milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 11 Şubat 2015’de başlamış, 20 Şubat 2015 tarihinde sona ermiştir. İlimizde toplam 36 müracaat gerçekleşmiştir. Temayyül yoklamasından sonra yapılacak istişareler sonucu Genel Merkez’imizin milletvekili adaylarını belirleyecektir. Rabbimin buyurduğu gibi ‘ Bizim başımıza hiçbir zaman Allah’ın yazdığından başkası gelmez’ süreç sona erdirdikten sonra inanıyorum ki teveccühleriyle bizlere değer katan kıymetli aday adaylarımız 7 Hazirran 2015 gününe kadar teşkilatlarımızla el ele, omuz omuza vererek bu kutlu davanın başarıya ulaşması için çalışacaklardır” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından AK parti’den milletvekili aday adaylığı için müracaat yapan 36 milletvekili aday adayı kürsüye çıkarak 3’er dakika konuştu. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği tanıtım toplantısı yapılan konuşmaların ardından toplu hatıra fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.