GİRESUN (AA) - Giresun Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, borsanın "Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002:2014" belgesi almaya hak kazandığını söyledi. 

Yanıkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, borsanın aldığı belge ile Karadeniz Bölgesi'nde bu belgeye sahip ilk ve tek borsa olarak müşterilerine uluslararası standartlarda hizmet verdiğini kanıtladığını belirtti.

Belgeyi almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Yanıkoğlu, şunları kaydetti:

"GTB, 'ISO 10002:2014' belgesinin cevap verilebilirlik, objektiflik, ücretler, gizlilik, müşteri odaklı yaklaşım, hesap verilebilirlik ve sürekli iyileştirme başlıklarında yaptığı denetimler sonucu belgelendirdi. Türk Loydu tarafından yapılan kapsamlı denetim sonucunda sertifika almaya hak kazanan GTB, Karadeniz Bölgesi'nde bu belgeyi ilk ve tek alan kuruluş oldu. 10002 sertifikası ile müşteri memnuniyeti politikamızın başarısı belgelendirilmiş olundu. Müşteri memnuniyeti yönetim sistemlerinde uluslararası standartlarda gösterdiğimiz uyumu gözler önüne seren bu belgeyi bağımsız ve lider bir kuruluştan almış olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz."