DİĞER İLÇELERDE DE HASAR VAR
Sakarya Bölgesi'nde bugün de aralıklı olarak devam eden yağış sonucu Sapanca ilçesi Dibektaş, Kurtköy, Ünlüce, Göl, ve Yeni Mahalle'deki çok sayıda evi su bastığı belirlenirken, sokak ve caddelerin suyla kaplandığı ilçede bazı kişiler de uzun süre çevreleri suyla kaplandığı için bulundukları yerlerden çıkamadı. Bu arada Sapanca-İzmit Karayolu, D-100 Karayolu'nun Serdivan-Beşköprü bağlantısı ve Kaynarca-Karasu Yolu bir süre  ulaşıma kapandı. Sağanak yağış sonrası Kaynarca'da bulunan Büyükyanık Deresi ve Sapanca'da bulunan çok sayıda dere taştı. Özellikle Karasu Ferizli ve Söğütlü ilçelerinde yüzlerce dönüm ekili alan sular altında kaldı.
ESKİ DEMİRYOLU ÇÖKTÜ
Pamukova İlçesi'nde Yenice Mahallesi TCDD Cihadiye Yay Memzemin Geçidi'nde çökme meydana geldi. Çökme nedeni ile yük trenlerinin kullandığı demiryolu hattı zarar gördü. Burada yaklaşık 2 metrekare alanda meydana gelen çökme ulaşımı engellediği için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çöken bölgeyi emniyet şeridi içine aldı. TCDD'nin eski yolu kullanan yük trenlerinin seferleri durduruldu.
YAĞIŞ MİKTARI ARTTI Meteoroloji İl Müdürlüğü'nün bugün saat 12.30'da yaptığı tespitlere göre, Sakarya genelinde son 24 saat içerisinde metrekareye düşen yağış miktarının 113 kilogram olarak belirlendi.  İl genelinde en fazla yağış 24 saat içinde 216 kilogram ile Ferizli ilçesi aldı. Sakarya'da etkili olan sağanak yağışların bu geceyarısına kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI