BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Çok büyük bir sabırsızlık var. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim. Şu kupayı da orada alalım istiyoruz" dedi.
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği'nin davetiyle Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'ne gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Orman, dernek yöneticileri ve taraftarlarla bir araya geldiği restoranda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İnşaatı devam eden Vodafone Arena Stadyumu'nun çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirten Orman, "Stadyum inşaatında sona yaklaştık. En çok emeği sarf eden birisi olarak çok büyük bir sabırsızlık var. Birazcık artık bıkkınlık da başladı. Bir an evvel bitirmek istiyoruz. Taraftarlarımızın mutlu olması bizim o harcadığımız emek yorgunluğunun hepsini ortadan kaldırıyor. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim. Şu kupayı da orada alalım istiyoruz" dedi.
Eski başkanlardan Serdar Bilgili'nin İstanbul'da düzenlediği yemeğe katılmasıyla ilgili tartışmaları da değerlendiren Orman, "Benim camia başkanı olarak görevim herkesi kucaklamak. Herkese aynı mesafedeyim. O gün de sayın Serdar başkanımız bir yemek verdi. Biz de 'tabii ki katılırız' dedik. Çok güzel bir ortam vardı. Eski yöneticilerimizi gördük, sohbet ettik, hoştu yani. Her şey yolundaydı. İnşallah bu birlik beraberliğimiz devam eder" diye konuştu.
Beşiktaş Üniversite'sini kurduklarını belirten Orman, "Yerle ilgili bir sıkıntımız var. Üniversite kuruldu. Artık yere ve inşaat faaliyetlerine başlayacağız. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşürsek, desteğine ihtiyacımız olacak. Beşiktaş hep ilklerin kulübü. Biz hep ilkleri yapıyoruz. İşimiz bu, onun içinde mutluyuz" dedi.
Orman, devre arası transfer döneminde takıma takviye yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya da "Olabilir. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hep devam eder" dedi.

FOTOĞRAF