Bodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club’ta meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 20 yaşındaki Furkan Say, Çifte Cevizler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Motosiklet alabilmek için bu yaz Bodrumdaki beach club’ta çalışan gencin tabutunun başına motosiklet kullanırken giydiği kıyafeti kondu.

Dün, Bodrum’da yan yana hizmet veren iki beach club silahlı saldırıya uğramış, 4 kişinin yaralandığı saldırıda mekanda, motosiklet alabilmek için komi olarak çalışan 18 yaşındaki Furkan Say isimli genç ise hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden gencin naaşı defin için İstanbul’a getirilerek, Şişlide bulunan Çifte Cevizler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye gencin ailesi başta olmak üzere çok sayıda akrabası ve yakını katıldı. Alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılınan genç, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze arabasına konulan genç, defnedilmek üzere Yeni Ayazağa Mezarlığına götürüldü.

Aile yakını Demet Sarı, “Furkan’la en son cuma günü görüştüğünü belirterek, ”Geleceğim diyordu. Hayalleri vardı. Orada biriktirdiği parayı hem ailesine gönderiyordu. Küçük bir kardeşi var, onun ihtiyaçlarını karşılıyordu. Geri kalan parayı da biriktiriyordu. Askere gitmeden önce motosiklet almak istiyordu. Ne geldiyse başımıza motor tutkunluğu yüzünden geldi. Belki motor tutkunu olmasaydı Bodrum’a çalışmaya gitmezdi” diye konuştu.