Kastamonu’da 24 Temmuz-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı tarafından yapılacak olan Yıldız ve Genç Bayanlar Basketbol Milli Takım Hazırlık Kampına Adıyaman’dan Büşra Beyazbal sporcu olarak davet edildi.
Adıyaman’da tüm branşlarda olduğu gibi boks branşında milli boksörlerin yetiştiğine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Uluslararası müsabakalara Adıyaman’da yetiştirilen sporcuların katılımlarından büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.
Bağcı, “Adıyamanlı boksörlerimiz her geçen gün daha iyi performans sergileyerek yeni başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu konuda ilimizde görev yapan Boks antrenörlerimizin özverili çalışmaları sonucunda sporcularımızın elde ettiği başarılar ve aldıkları dereceler Adıyaman’a madalya olarak yansımaktadır. Boksörlerimiz artık hiç ringden inmiyor. Türkiye’nin farklı illerinde yapılan her müsabakada ilimizi başarı ile temsil eden tüm sporcu ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.