AK Parti'nin kuruluşundan bu yana bir çok kademesinde görev alan il başkan yardımcısı iş insanı Mahmut İşbilir, 19 Mayıs İlçesi Belediye Başkanlığı aday adaylığı nedeniyle görevinden ayrıldı.

Kuzey Afrika tozları Samsun’a geliyor! Tarih verildi Kuzey Afrika tozları Samsun’a geliyor! Tarih verildi

GÖREV VERİLİRSE HAZIRIM

İşbilir, 11 yıl boyunca AK Parti Samsun İl Teşkilatında aktif görev yaptığını belirterek, "Partimizin kuruluşundan bu yana AK Parti'nin içindeyim. 11 yıllık aktif siyaset sürecimin 5 yılında il başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimlerde de 19 Mayıs ilçemizde, partimizin uygulamaya koyduğu 3 dönem kuralından  dolayı mevcut belediye başkanımızın değişimi söz konusu olabilme ihtimaline binayen bir boşluk oluşursa, partim de bana görev verirse, yerel seçimlerde aday adaylığı için il yönetindeki göreviminden istifa ettim" dedi.

NASİP OLURSA

19 Mayıs ilçesine hizmet etmek için kutsal bir göreve talip olduğunun altını çizen İşbilir, şunları kaydetti: "Nasip olursa aday adaylığı süreci yaşayacağız. Bu süreçte kamuoyu anketleri, yoklamalar, temayüller yapılacak. Bu anlamda partimiz, seçmenimiz, partililerimiz adımızı uygun görürlerse aday olursak seçime gireceğiz. O süreçte de inşallah milletimizin karşısına çıkacağız."

NEJLA KAYA 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.