Salı ve çarşamba günlerini çift antrenmanla geride bırakan Samsunspor bugün saat 11.00’de yaptığı çalışmada da istasyon çalıştı.

Teknik Direk Engin Korukır nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketlerinin ardından beşe iki top kapma çalışması ile sürdü.

Nuri Asan Tesisleri’nde sıcak bir havada gerçekleşen antrenman istasyon çalışması ile sona erdi. grip olan Ofoedu ve izinli olan Zıola antrenman katılmadı.

KORUKIR: ŞANSIMIZ YÜZDE 49

Samsusnpor’un son dakikaya kadar hedefi kovalayacağını belirten Teknik Direktör Engin Korukır, “Şu anda şansımız diğerlerinin yüzde 51’se bizim 49. Arada fazla bir fark yok. Rakiplerimizle oynayacağımız maçlar var. Milli maç arasından sonra oynayacağımız Elazığspor rakibimiz. ardından deplasmanda Adanaspor ve içerde Göztepe ile oynayacağız. Hepsi rakibimiz. Bu 3 maç iyi gittiği zaman iddiamız devam edecek. Kötü giderse iddiamız devam etmez. Biz iyi gideceğinden eminiz. özellikle içerdeki maçlardan yüzde yüz 3 puan almamız lazım. Dışarıdan getireceğimiz puanlarda önemli. Ligin son haftalarında Malatya, Denizli ve Erciye ile oynayacağız. Bu maçları küçümsememek lazım, 9 puan var. bu sene çok enteresan bir lig yaşıyoruz. Geçen sezon 55-56 puan play-off sınırı iken bu sene belki de aynı puan şampiyon yapacak. Biz işimizi doğru yapalım. Bu işi başarırsak en büyük pay futbolcularımındır. Her zaman söylediğim gibi başaramazsak suçlu benim” şeklinde konuştu.

Takımda morallerin yerinde olduğun belirten Korukır, “Biz galibiyeti de mağlubiyeti de sadece 1 gün yaşıyoruz. Mağlubiyeti yaşadık ve unuttuk. Şimdi önümüzdeki maçları düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPORLUYUZ.COM