Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kieran E. Uchehara, 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Töreni’nde birincilik ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan aldı.
Kaliteli ve modern eğitimiyle beğenileri üzerine toplayan Hasan Kalyoncu Üniversitesi HKÜ, her bir birimde başarılara imza atıyor. Yurt genelindeki birçok üniversiteden birbirinden değerli akademisyenlerin katıldığı törende, en iyi makaleler seçilerek ödüllendirildi. HKÜ, 4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Töreni’nden birincilikle ayrıldı.
4. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü Töreni’nde HKÜ İİSBF Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kieran E. Uchehara’ya, ’Afrika’ya Yönelik Türk Dış Politikasında Süreklilik ve Değişim’ makalesiyle birincilik ödülü aldı. Uchehara’nın ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu takdim etti. Ayrıca 10 bin TL para ödülüne de sahip olan Uchehara, “Başta bana bu ödülü takdim eden Sayın Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere, her zaman yanımızda olarak bizlere destek olan HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve tüm HKÜ arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.