Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yılı kutlamaları çerçevesinde Samsun’un Bafra ilçesinde Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.
10 Nisan Polis Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra’da organize edilen kutlamalar Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başladı. Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, daire amirleri, emniyet personeli, şehit ve gazi derneği başkanları ile emniyet çalışanlarının katıldığı törende İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, anıta çelenk bıraktı.
İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit yaptığı konuşmada, "Halkımızın teşkilatımıza gösterdiği yakın ilgi, sevgi, güven ve destekleri, zor görevlerimizin ifasında bizlere her zaman güç vermektedir. Bu güven ve desteğin devamını sağlamanın, görevimizdeki başarının devamına bağlı olduğunu biliyoruz. Bu bilinç içerisinde Emniyet Teşkilatımız, her kademesinde görev yapan personeli ile ilçemizin huzur ve güvenini sağlamak için büyük bir azimle kendisinden beklenen hizmetin en iyisini verebilme gayretindedir. Türk polisi kendisine inanan,güvenen ve destek veren halkının polisidir" dedi.
Kaymakam Arslan ise, "Huzurun, güvenin, asayişin teminatı olan bütün polislerimizi, teşkilatımızın mensuplarını bugün vesilesiyle tebrik ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından program İlçe Gençlik Merkezi binasında kokteyl ile devam etti.