Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran, Kütahya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü 68. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri çerçevesinde il çapında lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında il birincisi olan Hisarcık Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Koçyiğit’e çeyrek altın hediye etti.
Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri çerçevesinde il çapında düzenlenen Kompozisyon yarışmasında il birincisi olan Fatma Koçyiğit’i makamında kabul eden Kaymakam Fethi Savran, Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Fatma Koçyiğit’i başarılarından dolayı tebrik ederek,”Kompozisyon dalındaki başarınızla ilçemize ve bizlere büyük onur yaşattınız. Bundan sonra çıtayı daha da yükseltmenizi istiyor ve sizden bir şiir kitabı bekliyorum. Tekrar bu başarınızdan dolayı sizi, okul idaresini ve öğretmenlerinizi kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
Kaymakam Savran, daha sonra Fatma Koçyiğit’e çeyrek altın hediye etti ve Kütahya İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ödül olarak gönderilen 250 TL, kitap ve Teşekkür Belgesini de verdi.
Kaymakamlıktaki ödül törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Ali Özdemir ve Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Hasan Kilitçi de katıldı.(MA-EFE)