Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın İli Stratejik Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi yeni binasının temelini attı.
Aydın İli Stratejik Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi’nin (AİSYEM) Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampusunda yapımına başlanan yeni binasının temeli törenle atıldı. Temel atma törenine ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Eyyüp Mennan Yıldırım ve AİSYEM Proje Koordinatörü Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz katıldı.
Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi yeni bina inşaatında ilk harcı temelle buluşturan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, bundan sonraki süreçte, fikir üretme, yenilik ve projelendirme için bir binanın yapına başlandığını ifade ederek, AİSYEM binasının hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Prof. Dr. Emine Evci Kiraz ise 2014 yılında başlayan çalışmaların ürünü olan AİSYEM’in bugün ilk harcıyla can bulmaya başladığını vurguladı.