7 dakikalık Facebook canlı yayınında, kadının panik halinde erkek arkadaşını kurtarmaya çalıştığı, onu kurtarmak i,çin sunni teneffüsü dahi deneği ancak adamın bir türlü kendine gelemediği görülüyor.

Dorchester yolunun kenarına çekilmiş bir araba görenler, cama doğru yaklaşınca aracın içinde kendinden geçmiş halde gördükleri çifti uyandırmak için camları yumrukladılar. Gürültüye ilk olarak uyanan ise genç kadın oldu.

Videoyu çektiği düşünülen bir adamın, görüntülerde, uyuduğu, baygın  

olduğu ya da öldüğü zannedilen bir çiftin bulunduğu arabayı yumruklamasıyla başlıyor.

Adam, 'hey, uyanın' diye bağırarak kadını uyandırıyor ve kadın birdenbire sıçrayarak 'Ne oldu' diye etrafına şaşkın gözlerle bakıyor ve ilk aklına gelen kendi oturduğu şoför koltuğunun yanındaki koltukta oturan erkek arkadaşını kontrol etmek oluyor.

'Polisi ara' diyenlere 'hayır' cevabını veren kadın, ısrarla kendi çabalarıyla sevgilisini uyandırmaya çalışıyor, kadının bağrışmalarından adamın adının Dan olduğu anlaşılıyor.

"NE KADAR SÜREDİR BURADAYIZ BİLİYOR MUSUN"

Kadın, kendisini çeken adama 'Burda ne kadar süredir durduğumuzu ve uyuduğumuzu biliyor musun' diye soruyor ve adam da 'Bir süredir buradasınız' diye yanıtlıyor. Kadın, kendisini uyandıran ve videolarını çeken adama, kendisini uyandırdığı için teşekkür ediyor.

Birdenbire adının Dan olduğu öğrenilen adam, uyanıyor ve kusmaya başlıyor. O esnada polis de olay yerine geliyor.

Adamın sağlık durumu hakkında net bir bilgi yok.

Görüntüler Facebook'ta tam 13 milyon kez izlendi.

Kaynak:Mynet