Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, makamında ziyaret ettiği Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgilendirdi.
Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Tesisler Şube Müdürü Bekir Sami Kağıtçı ve kendilerine eşlik eden Beyşehir Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürü Mehmet Bayındır ile birlikte Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.
Ziyaretinde, Beyşehir’in doğa harikası bir yer olduğunu ve Beyşehir için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Özaltun’a Beyşehir’e yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,“Öncelikle ziyaretlerinden dolayı Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz Bey’e teşekkür ederim. Beyşehir için söylenen ‘Cennet ya burasıdır ya da buranın altındadır’ sözünden yola çıkmak istiyorum. İlçemiz mavi ile yeşilin birleştiği bir nokta ve su sporlarından dağcılığa kadar çeşitli spor faaliyetlerinin yapılmasına uygun bir yer. Özellikle havası ile sporcuların tercih etmesi gereken bir yer. Bizler elimizden geldiğince spora ve sporcuya destek veriyoruz. Beyşehir’i spor da bir adım daha ileriye taşıyacak bütün yatırımlar hiç şüphesiz ki bizleri memnun edecektir. İlçemize yapılacak yatırımlar konusunda planlama yapan Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ün şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.