Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Ereğli Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu tarafından ortaklaşa hazırlanan proje kapsamında Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki vatandaşların kişisel bakımları sağlanacak.
Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş, Ereğli Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri İlçe Sağlık Müdürlüğü Gıda Mühendisi Semiha Demirtaş ve Eğitimci Sosyal Çalışmacı Sermin Özbudak Tosun ile birlikte kadınlara yönelik proje çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in destekleriyle daha önce kadınlara yönelik diş taraması proje yaptıklarını söyleyen Savaş, yine Başkan Özgüven’in destekleriyle Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki vatandaşların kişisel bakımlarının yapılacağını belirtti. Bu projede Ereğli Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu ile işbirliği yapacaklarını kaydeden Savaş, önümüzdeki günlerde kadınlara yönelik farklı projeleri hayata geçirmek için proje çalışmalarının devam ettiğini vurguladı.
Yapılan proje kapsamında Ereğli Şehit Mustafa Yurter Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulundaki kuaför öğrenciler 13 Mayıs tarihinde Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirecek. 20 Mayıs tarihinde ise Ereğli merkez dışı mahallelerdeki öğrenci ve annelerinin de proje kapsamında bakımları üstlenilecek.