MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde, polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçarken takla atan plakasız otomobildeki 4 kişiden 2'si yaralandı. Otomobilin, bir tamirhanenin önünden çalındığı belirlenirken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaçan 2 kişinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.
Devriye görevi yapan polis ekibi, bugün saat 08.00 sıralarında, içinde 4 kişi bulunan plakasız bir otomobili fark etti. Şüphelenen polisin 'dur' ihtarına rağmen sürücü kaçmaya başladı. Polisin peşine düştüğü şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, Kısmalı Ovası Gürköy Mevkii'nde takla atarak durdu.
Otomobilin içinden fırlayıp yaralanan M.G. (15) ve F.Y. (16) polis tarafından yakalandı. İsimlerinin K.U. (15) ve Ç.S.A. (16) olduğu belirlenen diğer iki zanlı ise koşarak kaçtı. Yaralanan 2 zanlı, ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobilin, Erbiller Sanayi Sitesi önünden bugün sabah saatlerinde çalındığı belirlendi. Aracın plakasının 45 ZC 0884, sahibinin de Hasan Cankurt olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Yakalanan iki zanlının hırsızlıktan kaydının bulunduğu belirtilirken, kaçan diğer ikisinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAF