AK Parti Konya İl Başkanlığı, İl Seçim Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
İl Başkanı Musa Arat başkanlığında yapılan ve AK Parti Konya Milletvekili Adayları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile İl Yürütme Kurulu’nun katıldığı toplantı, gün boyu sürdü. Söz konusu toplantıda seçim hazırlıkları, planlamalar ve seçim süreci boyunca izlenecek yol, istişare edildi. Tek hedef 7 Haziran’da 14’te 14 yapmak.
Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Hükümeti ve özellikle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun büyük desteği ile Konya’nın son yıllarda büyük bir atılım gerçekleştirdiğinin altını çizdi.
Konya’nın gelecekte de bu konumunu daha iyi seviyelere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren İl Başkanı Musa Arat, “Konya, her alanda güzel bir ivme yakaladı. Bu ivmenin devam etmesi gerekiyor. Bu bağlamda 7 Haziran’daki seçimi önemsiyoruz. 7 Haziran’a giden süreci hep birlikte istişare edelim, planlayalım istedik. Amacımız teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, adaylarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla, belediye meclisi üyelerimizle, mahalle temsilcilerimiz ve davamızın gönüllüleri ile hep birlikte süreci yürütmek ve başarıya ulaşmak. Biz, bunu başaracağımıza inanıyoruz. İyi bir ekip oluşturduk. İyi bir planlama ile eğer kendimizi, davamızı ve yaptıklarımız ile yapacaklarımızı anlatabilirsek 7 Haziran günü 14 milletvekilini de alabiliriz” ifadelerini kullandı.
Toplantıda il başkan yardımcıları kendi alanları ile alakalı sunumlar yaptı, seçim çalışmalarını istişare etti ve söz konusu çalışmalarla alakalı görüş alışverişinde bulunuldu.