Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, ()  ÜNLÜ  komedyen Atilla Arcan kalp rahatsizlığı sebebiyle kaldırıldığı Kartal Koşuyolu Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yakınları tarafından alınan Arcan'ın cenaze yarın ikindi vakti Erenköy Balaban Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

'Binbir Surat' programıyla tanınan Atilla Arcan'ın ölümüyle ilgili açıklama yapan Kalp Cerrahı Prof. Dr. Hızır Mete Alp, “1 hafta önce hem aort darlığı hem de mitral yetmezliği nedeniyle ameliyat edilmek üzere hastanemize kabul edildi. Dün 15.20 sıralarında akciğer ödemine girdi. Hemen yoğun bakım ünitesine alındı. O arada kalbi durmuştu. Yoğun bakımda gerekli tüm müdahaleler yapıldı .Ancak kalbin hiç birşeye cevap vermediği görüldü. Ameliyata alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık" diye konuştu.
70 yaşında ölen Atilla Arcan'ın cenazesi, yakınları tarafından hastane morgundan alındı. Atilla Arcan'ın yeğeni Doğan Tank, “Bir anda kalp krizi ve ondan sonra kapakçıklarda problem… Dün fenalaştı, ondan sonra ameliyat oldu. Maalesef kurtarılamadı" diye konuştu.
Arcan'ın cenazesinin, yarın ikindi vakti Erenköy Balaban Camii'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtildi.

3 ÇOCUĞU VARDI
Gerçek adı Atilla Gürses olan Atilla Arcan, 1945 yılında İstanbul'da doğdu. Tiyatro ve sinema oyuncusu, yönetmen ve senarist Muharrem Gürses'in oğlu olan Atilla Arcan, tiyatro eğitiminin bir kısmını İngiltere'de aldı. Oyuncu Gül Arcan ile 1984 yılından beri evli olan Atilla Arcan'ın Şebnem Sevgi Gürses adında bir kızı, Barış, Özgür, Çağrı adlarında da 3 oğlu var.

 (FOTOĞRAF)