TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, rakiplerini yenerek son 2 haftadaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi.

Demir, ligin alt sıralarındaki takımlara karşı oynadıkları karşılaşmaların zorlu geçtiğini belirterek, Tarsus İdman Yurdu'nun da lige tutunabilme çabası içerisindeki bir takım olduğunu vurguladı.

Üst sıralardaki yerlerini daha da yukarılara doğru taşımak istediklerini dile getiren Demir, bu nedenle kayıp yaşamamaları gerektiğini belirtti.

Maçın deplasmanda oluşunun kendilerini endişelendirmediğini ifade eden Demir, "Bizim için iç veya dış saha fark etmiyor. Hedeflerimiz var ve bunun için önemli olan istediğimiz puanları alabilmek. İyi oynuyoruz. Sadece gol yollarında problemler yaşıyoruz ama bu maçta iyi futbolumuzu skora da yansıtacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Demir, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Teknik kadro ve futbolcularımıza güveniyoruz. Karşılaşmayı kazanabilecek güçteyiz. Tarsus İdman Yurdu'nu yenerek son 2 haftadaki puan kayıplarını telafi etmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.