Batman’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ‘10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutlamak için kahvede bir araya geldiler.
Meslek sorunlarını birbirine anlatan gazeteciler aralarındaki kopukluğu gidermek için yılda bir kerede olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Batman’ın en nostaljik kahvesinde buluşan Batman Gazetesi ortaklarından Bayram Turan, Batman Doğuş Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Cebrail Uyanık, Batman Haber Gazetesi yazı işleri müdürü Gültekin Dal ve Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi Yılmaz Ekinci ile İhlas Haber Ajansı Batman Temsilcisi Şükrü Yıldırım ve Muhabiri Şehmus Ustabaşı 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için bir araya geldi.
Paris ve Dünya genelinde gazetecilere yönelik saldırıları kınayan Batmanlı gazeteciler, kentte gazeteciler arasındaki küslüğün giderilmesi gerektiği ancak haber rekabetinin devam etmesinin doğru olacağını ifade ettiler.
10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler günü münasebetiyle bir araya gelen gazeteciler daha sonra İhlas Haber Ajansı Batman temsilcisi Şükrü Yıldırım’ın düzenlediği çiğ köfte partisine katıldılar.