Beşiktaş derbisi öncesi Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz sakatlandı

Diego isyan etti

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-

Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe sadece 3 puan değil çok önemli avantajlar kaybetti.

Lider Beşiktaş'ın 4 puan gerisine düşen Sarı-Lacivertli takım Ankara'daki maçta 2 de önemli sakat verdi. Galatasaray derbisine girilen haftada olduğu gibi liderin 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, kendi sahasında oynayacağı maçı kazansa bile farkı 1’e indirebilecek. Kaybederse 7 puan geriye düşerek

Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz derbiye yetişemez !..

Gençlerbirliği maçı öncesindeki son antrenmanda sakatlanan ancak maç günü kendisini iyi hissettiğini ve oynamak istediğini kulüp doktoru ve Teknik direktör İsmail Kartal'a söyleyen Egemen maçı tamamlayamadı. Sakatlığı nükseden ve ameliyatlı dizinde ağrılar hisseden Egemen maç sonunda yürümekte zorluk çekti. Egemen'in Beşiktaş derbisine yetişmesi zor görünüyor. Yetişse de yine sakat sakat oynayabilir.

Mehmet Topal sol ayağının üstüne basamadı

Galatasaray derbisinden sonra sol diz iç yan bağlarında kanama, ağrı, ödem oluşan Mehmet Topal, hafta boyunca 3 antrenmanı takımdan ayrı yapmıştı.

Mehmet Topal da Egemen gibi Gençlerbirliği'ne karşı oynadı. Topal maçı tamamladı ama maçın ardından soyunma odası, otobüs ve uçakta acılar yaşadı. Ayağının üstüne basamayan milli futbolcunun bugün MR'ı çekildi. Mehmet Topal'ın son durumunu sağlık kurulu gördükten sonra tecrübeli futbolcunun Beşiktaş derbisinde oynayıp oynayamayacağı netlik kazanacak.

Bu arada kaybedilen Gençlerbirliği maçında oyundan erken alındığını düşünen Diego Ribas, çıkarken serzenişte bulundu. Sahada kalmak isteyen ve ilerleyen dakikalarda takıma katkı yapacağına inanan Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş derbisi öncesi morali taban yaptı.