Acıbadem Adana Hastanesi’nin gerçekleştirdiği ‘7 Kadın 7 Renk’ isimli resim ve fotoğraf sergisinin açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Acıbadem Adana Hastanesi girişinde vatandaşların beğenisine sunulan resim ve fotoğraflar, büyük beğeni topladı. Açılışta konuşan Acıbadem Adana Hastanesi Direktörü ve Başhekimi Prof. Dr. Bülent Soyupak, “Bir şekilde yolu hastanemizde kesişen 7 kadının 7 renklerini sergilemek için buradayız. Bende resimleri görünce etkilendim. Ama kendilerinden de etkilendim onu da söyleyim. Amaç hayatı renklendirmek. Biz de çorbada tuzumuz olsun istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
“BUNDAN SONRA HAYATIMIZI ÇOK DAHA GÜÇLÜ YAŞAYACAĞIZ”
Sergide fotoğraf ve resimleri yer alan Sevda Erdem ise, “Biz bu yola çıktığımız zaman kendimizi çok yalnız hissettik, kötü hissettik, her şeyin sonu sandık. Ama gerçekten bu renkler, bu sanat ve psikologumuz bizim elimizden tutmasaydı belki biz kenetlenemeyecektik. Çok mutluyum ki bugün bir aradayız. Zaman zaman terapi yapıldı, zaman zaman ağladık ama resim gerçekten sanat. En son orta okulda resim çizmiştik. Yeniden resimle tanıştık. İnanıyorum ki bundan sonraki hayatımızda çok daha güçlü ve istekle yaşayacağız” diye konuştu.