AYDIN'da iki grup arasında, üç gün arayla çıkan ve 1 kişinin yaşamını yitirip, toplam 6 kişinin de yaralandığı olaylar, bugün de devam etti, bir ev bir kamyonet ve bir de otomobil kundaklandı.
Aydın'ın Ilıcabaşı Mahallesi'nde aralarında uyuşturucu sattıkları bölgeleri paylaşamadıkları için husumet bulunduğu ileri sürülen iki grup arasında geçen 22 Ağustos gecesi Ilıcabaşı Mahallesi, 203 Sokak'ta çıkan çatışmada, Y.C. (40), R.C. (45), İ.Y. (74) ve S.S. (44) , yaralanmıştı. Olayın ardından şüphelilerden C.E. (29), S.S., Ö.G. (21), Y.G. (25) ve M.Y. (31) yakalanıp, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen dört şüpheli serbest kaldı.
Dün de saat 02.00 sıralarında, C.E. (29) aralarında husumet olan Satılmış K.'nin (50) Ilıcabaşı 315 Sokak'taki evinin önüne gelerek, pompalı tüfekle havaya ateş etti. C.E., daha sonra silah sesi üzerine kapıya çıkan Satılmış K.'yi ateş edip, yaraladı. Sezer K. da babasını yaralayan C.E.'yi başı ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Bu sırada silah seslerini duyup, dışarı çıkan komşulardan Seher Çığ (39) da seken saçmalarla sırtından ve başından yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılardan C.E. ve S.Ç. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne, S.S. ise Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan C.E., hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan Sezer K.'yi Ata Mahallesi'ndeki ablasının evinde suç aleti tüfekle yakalayıp, gözatına alınıp, adliyeye sevk edildi. Olayların büyümemesi için mahalleye takviye olarak çelik yelekli ve uzun namlulu silahlı polis ekipleri sevk edildi. Günboyu olay yaşanmadı.
ALEVLİ GECE
Ancak, bugün saatler 02.30 gösterdiğinde, Satılmış K.'ya ait ev, Sezer K.'ya ait 09 AE 060 plakalı kamyonet ile Sacide Akgüngör'e ait 09 YG 827 plakalı otomobil kundaklandı. Bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri, zaman zaman küçük çaplı patlamaların meydana geldiği yangında yakında bulunan evlerde yaşayanları tedbir amacıyla tahliye etti. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler, çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Kundaklanan ev, kamyonet ve otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

FOTOĞRAFLI