DİYARBAKIR'DAN ARTVİN'E YARDIM ELİ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Artvin’in Hopa İlçesi’nde yaşanan sel felaketinde hasar gören Kemalpaşa Beldesi’nin CHP’li Belediyesi’nin hizmetinde kullanılmak üzere 4 personeli ile birlikte iş makinesi gönderdi. İş makinesi ile birlikte Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak, Yol Daire Başkanı Turan Tapan ile İtfaiye Şube Müdürü Şehmuz Belek ve operatör de Kemalpaşa’ya geldi. Heyeti karşılayan Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, duyarlılıklarından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiğini belirterek, “Bu acı ve zor günümüzde makinelerin lazım olduğu bir zamanda bu katkıyı sunduğu için kendilerine teşekkür ediyoruz. İş makinesi beldemizde önemli bir çalışma yapacak. Kemalpaşa Beldesi’nden geçen derenin önünü kapatan bir yer var. İş makinesinin bu alanda yapacağı çalışma ile belde su basma riskinden kurtulacak" dedi.
HOPA'NIN AK PARTİLİ BELEDİYESİ DESTEK ÇAĞRILARINA CEVAP VERMEMİŞ
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Bayrak, AK Partili Hopa Belediyesine destek vermek amacıyla yaptıkları çağrı ve ulaşma girişimlerinden bir cevap alamadıklarını belirterek, Hopa’daki sivil inisiyatif üyeleri ve ilçe örgütlerinin talepleri üzerine bölgeye iş makinesi ile geldiklerini anlattı. Bayrak, “İlk etapta itfaiye ekipleri üzerinden Hopa belediyesine ulaşmaya çalıştık. 10’un üzerinde aramaya rağmen İtfaiye müdürü ile bir bağlantı sağlanamadı. Bizim buraya milletvekillerimiz geldi. İlçe örgütlerimizle görüştük. Onun ardından ihtiyaçları belirleyerek buraya geldik. Keşke daha sağlıklı bir ilişki olsaydı. Biz Kaymakamlığa da her türlü ihtiyaca karşı cevap verebileceğimizi ilettik. Bu talepleri karşılamaya hazırız" dedi.
Hopa ve Kemalpaşa halkına geçmiş olsun dileklerini ileten ve başsağlığı dileyen Bayrak, kısa zamanda yaşamın normale dönmesi temennisinde de bulundu. Bu arada getirilen 

FOTOĞRAFLI