'MUTLAK KAZANMALIYIZ'

Kırmızı Beyazlılar, geçen hafta Pendikspor karşısında güzel bir galibiyete imza attı. Bu hafta ise Samsunspor sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Karşılaşma öncesi Samsun Medya Grubu'na özel açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Veysel Bilen, “Takım geçtiğimiz hafta sonu bizi mutlu etti. Bu mutluluğumuzu sürdürmek istiyoruz. Bunun için, hafta sonu oynayacağımız maç, daha da önemli. Bundan sonra kendi sahamızda puan kaybetmememiz lazım ve Pendikspor galibiyetinin daha anlamlı hale gelmesi için, mutlak surette bu maçı da kazanmamız gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.  

 

'BAŞARIYA İNANMALIYIZ'

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Kanal S mikrofonlarına yaptığı açıklamaya da değinen Bilen, “Ekibimiz bu işin bilincindeler. Samsunspor'a yakışan, mutlu sona ulaşmak için bütün eforlarını sahaya yansıtacaklarına da inanıyoruz. Bu birlikteliği, beraberliği, olumlu havayı, sürdürdüğümüz sürece başkanımızın da söylediği gibi öncelikle gelecek başarıya hepimizin inanması lazım. O nedenle bizi güzel günlerin beklediğini görüyoruz. Yaptıklarımız, attığımız adımların olumlu sonuçlarını almaya başlayacağız. Geçtiğimiz haftalarda birtakım şanssızlıklar oldu. Bu şanssızlıkların arkasına da sığınmıyoruz. Bugün o şansızlıklar olmasaydı, çok daha fazla puan toplayıp, belki de liderlik koltuğunda olacaktık. Mühim olan arada sırada lider olmak değil, finalde bu işin ipini göğüslemek önemli” dedi. 

TARAFTARA ÇAĞRI 

Taraftarı pazar günü saat maça davet eden Bilen, “Mücadele edeceğiz. Öncelikle taraftarımız takımlarına sahip çıksınlar, inansınlar. Taraftarlık sadece iyi günde değil, kötü günde de zor zamanda da sahip çıkmaktan geçiyor. O nedenle hafta sonu hem maç saati de uygun bir saat ben stadın olabildiğince, dolu olup, taraftarların 90 dakika takımlarını desteklemelerini bekliyor ve rica ediyorum. Dolayısıyla inşallah güzel bir galibiyet alıp, sonraki haftalara da daha da mutlu hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynak: Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.